Dental Team

Tavoitteemme on olla paras mahdollinen hammaslaboratorio ja luotettavin kumppani asiakkaillemme ympäri Suomea!

Vuodesta 1971 alkaen toimintamme perusarvoina ovat pysyneet samat kulmakivet:

Laatu – Tuotteidemme laatu koetaan korkeaksi ja se on meille kunnia-asia. Muista toimijoista poiketen tarjoamme kiinteän protetiikan tuotteillemme täyden takuun. Pitkäaikaisimmat asiakkaamme ovat luottaneet palveluihimme jo kymmenien vuosien ajan.

Jatkuva kehittäminen – Kuuden ammattilaisen tiimiltämme löytyy yhteensä yli 85 vuoden kokemus alalta. Panostamme jatkuvasti osaamisemme kehittämiseen jatkokoulutusten merkeissä ja uusien laitehankintojen myötä. Nautimme myös aidosti työstämme ja panostamme aktiivisesti työhyvinvointiin – nauru kuuluu jokaiseen työpäivään!

Perheyritys – Olemme toisen sukupolven perheyritys, jonka jäseniä yhdistää aito intohimo alaa ja sen kehittämistä kohtaan. Pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin ja vastaamme alalla vallitsevaan kilpailuun ennen kaikkea suomalaiseen huippulaatuun panostamalla.

Tyytyväinen potilas – Lähtökohtana kaikessa työssämme on tyytyväinen potilas. Teemme ainoastaan tuotteita, joita olisimme itsekin valmiita käyttämään.

Olet tervetullut tapaamaan meitä Jyväskylän Kauppakadulle, tai voit olla meihin myös suoraan yhteyksissä! Lisää meidät ystäväksi myös sosiaalisessa mediassa, niin saat tietoa alan tuoreimmista uutisista ja parhaista tarjouksistamme.

Face

Face
Kiinnostaako ura Dental Teamilla? Laita meille avoin hakemus, tai ole suoraan yhteyksissä Miaan, niin jutellaan lisää!

p. 040 541 3672

Tiimi